HTML

Hitel

Hitel információs oldal. Segít eligazodni a hitelek, finanszírozási lehetőségek, állami támogatások világában. Hírek, aktualitások.

Friss topikok

  • csaladterapia budapest: @TBALAZS: Egyetértek. Én is úgy vélem, hogy hosszabb távon sajnos nem zárható ki a további gyengül... (2009.03.15. 23:56) Fellélegezhetünk? - 290-et közelítette az euró
  • Hitel központ: Az alábbi honlapon is lehet találni erről még információkat. (2007.05.17. 09:00) Hitel iskola

Drágulnak az MKB hitel konstrukciói

2009.05.18. 11:05 hiteles

2009. május 15-től az MKB Bank lakossági ingatlanfedezetű hitelek vonatkozásában az alábbi díjtételeket is alkalmazza:

  • Igénylési díj: 40.000,- Ft.

Az Igénylési díj tartalmazza a hitelbírálat részeként felmerülő első ingatlanértékelés díját. Több hitelkérelem egyidejű benyújtása, vagy azonos/ egy hitelcélhoz kapcsolódó több ingatlan fedezetként történő befogadása esetén is egyszer kerül felszámításra. Új építésű társasházi lakás finanszírozása esetén az Igénylési díj az albetét létrejöttekor szükséges végleges hitelbiztosítéki érték, illetve piaci érték megállapításának költségét is tartalmazza. A hiteligénylési díj a hitelbírálattól függetlenül, minden esetben felszámításra kerül.


MKB Ingatlanhitel, valamint MKB Magánhitel igénylésekor, amennyiben 100 nm feletti kereskedelmi jellegű ingatlan, vagy jövedelemteremtő ingatlan kerül bevonásra, a hiteligénylési díj 80.000,- Ft. Felszámítására a 2009. május 15-től befogadott új igénylések esetében kerül sor.

 

  • Ügyintézési díj: 3.000,- Ft/ingatlan/alkalom

Az ügyintézési díj a hiteligényléskor, valamint a kölcsön első folyósításakor esedékes, a folyósításhoz szükséges Takarnet lekérdezés ellentételezésére szolgál.
Felszámítására a 2009. május 15-ét követően benyújtott kérelmek esetében kerül sor.

A fenti díjtételek ellensúlyozására az MKB Bank egyidejűleg visszavonásig akciót hirdet a szerződéskötési díjra vonatkozóan, mely keretében a szerződéskötési díjak az alábbiak szerint alakulnak:

  • Standard kondíciók: 0,75%
  • Kiemelt kondíciók: 0,50%
  • Fészekrakó hitel: 0,50%

 

Az MKB Hitelcsúcs termékek esetében szerződéskötési díjkedvezményt nem hirdet a Bank.

A fent ismertetett kondíciók a 2009. április 30-án meghirdetett, május 15-től hatályos kondíciós listákban kerülnek meghirdetésre.

Szerző: Lakáshitel pont

komment

Címkék: bank hitel lakáshitel jelzáloghitel hitelválság banki hitel mkb hitelek hitelügyintézés hitelközvetítés

süti beállítások módosítása