HTML

Hitel

Hitel információs oldal. Segít eligazodni a hitelek, finanszírozási lehetőségek, állami támogatások világában. Hírek, aktualitások.

Friss topikok

  • csaladterapia budapest: @TBALAZS: Egyetértek. Én is úgy vélem, hogy hosszabb távon sajnos nem zárható ki a további gyengül... (2009.03.15. 23:56) Fellélegezhetünk? - 290-et közelítette az euró
  • Hitel központ: Az alábbi honlapon is lehet találni erről még információkat. (2007.05.17. 09:00) Hitel iskola

Az MKB újra bevezette a magas finanszírozást

2009.03.25. 15:52 hiteles

Az MKB Bank a hitelválság elindulásakor egy jó darabig szinte teljesen leállította a hitelkihelyezéseket, de úgy tűnik, hogy mostanra teljesen sikerült összeszednie magát. Ez abból is látszik, hogy miközben a magas finanszírozású hitelek lassan minden bankból eltünnek, az MKB újra bevezette azokat. Így most jövedelemalapon, akár az ingatlan HBÉ-nek (hitelbiztosítéki érték) a 110 %-áig is hajlandó finanszírozni.

Ez deviza alapon kihelyezett hiteleknél jelentős kockázatot jelent a banknak, de úgy látszik, hogy az MKB kockázatelemzői ezt nem így látják.

Szerző: Lakáshitel pont

Címkék: bank hitel lakáshitel forint deviza jelzáloghitel devizapiac hitelválság banki hitel mkb hitelek hitelkiváltás hitelügyintézés hitelközvetítés