HTML

Hitel

Hitel információs oldal. Segít eligazodni a hitelek, finanszírozási lehetőségek, állami támogatások világában. Hírek, aktualitások.

Friss topikok

  • csaladterapia budapest: @TBALAZS: Egyetértek. Én is úgy vélem, hogy hosszabb távon sajnos nem zárható ki a további gyengül... (2009.03.15. 23:56) Fellélegezhetünk? - 290-et közelítette az euró
  • Hitel központ: Az alábbi honlapon is lehet találni erről még információkat. (2007.05.17. 09:00) Hitel iskola

CIB: akár 35 %-kal is csökkenthető a törlesztőrészlet!

2009.03.19. 08:27 hiteles

A nemzetközi pénzügyi helyzet miatt megnövekedett fizetési problémák megoldása, illetve azok időszakos áthidalása érdekében a CIB Lízing kidolgozta az Autómentő névre keresztelt válságkezelő csomagját, mely több lehetőségeket is biztosít a fizetési problémákkal küzdő lízinges ügyfeleknek.

I. Fizetési haladék a rövidtávon rendeződő fizetési problémákra

A maximálisan adható türelmi idő 3 hónap, az eljárás díjmentes és nem jár szerződésmódosítással. Fontos, hogy a nem szerződésszerű teljesítés miatt a CIB Lízing késedelmi kamatot számít fel, továbbá a fizetési haladék a cég KHR adatszolgáltatási kötelezettségét nem befolyásolja. Az érintett ügyfelek a telefonos ügyfélszolgálaton (06-1/485-9800) keresztül, illetve a Váci út 140. szám alatti irodában érdeklődhetnek.

II. Szerződésmódosítással járó ajánlatok az elhúzódó teljesítési nehézségekre 

Havi fix díj megállapítása

A fix díjas konstrukció esetén a havidíjak változatlanok, az árfolyamváltozás hatására a futamidő változik. Olyan fix díj megállapítására van lehetőség, amivel a módosítás időpontjában a módosított futamidő 96 hónapnál rövidebb induló futamidő esetén nem haladja meg a 96 hónapot, egyéb esetben pedig a 120 hónapot.

A fix havidíj megállapítása mellett az ügyfeleknek lehetőségük van akár két évig alacsonyabb fix díj meghatározására. Ilyenkor a fizetési könnyítés lejártát követően magasabb összegű fix díjak válnak esedékessé.

 Teljes cikk: http://www.penzcentrum.hu/cikk/1016706/1/cib_akar_35_-kal_is_csokkentheto_a_torlesztoreszlet" - Pénzcentrum

komment

süti beállítások módosítása