HTML

Hitel

Hitel információs oldal. Segít eligazodni a hitelek, finanszírozási lehetőségek, állami támogatások világában. Hírek, aktualitások.

Friss topikok

  • csaladterapia budapest: @TBALAZS: Egyetértek. Én is úgy vélem, hogy hosszabb távon sajnos nem zárható ki a további gyengül... (2009.03.15. 23:56) Fellélegezhetünk? - 290-et közelítette az euró
  • Hitel központ: Az alábbi honlapon is lehet találni erről még információkat. (2007.05.17. 09:00) Hitel iskola

Lazítanak a bankok a hitelezési szabályokon?

2009.03.25. 09:09 hiteles

A hitelválság elindulásakor mindegyik bank és pénzintézet szigorította a hitel és lízingkihelyezés feltételeit, ezzel szűkítve azoknak a potenciális ügyfeleknek a körét, akik hitelhez juthatnak. Úgy tünik, hogy ez a tendencia kezd lazulni, mivel egyes bankokban ahol eddig teljesen szünetelt a hitel és lízingkihelyezés, most újra kezd indulni, más bankok pedig kezdik szélesíteni az általuk hitelképesnek tekintett személyek körét.

A legfrissebb hír ebben a körben az Unicredit Banké. A bank új hitelfajtával lépett a piacra, amelynek köszönhetően lakáshitelt és ezek mellett lévő jelzáloghitelt egy rendkívűl kedvezőnek számító lakáshitel kondíciójú hitelre lehet kiváltani, úgy hogy akár még plusz szabadon felhasználható összege is marad az ügyfélnek.

További könnyítésük, hogy lakáshitel esetén a hitelbírálathoz elegendő előszerződés is, így az adásvételi megkötése előtt már lehetőség nyílik a hitel bebiztosítására.

Remélhetőleg ezek a könnyítések a többi banknál is folytatódnak, ezzel is megkönnyítve a hitelezés, és ezzel a gazdaság felélénkülését.

Szerző: Lakáshitel pont

komment

Címkék: bank hitel pénz lakáshitel otp forint deviza lízing lakáslízing unicredit jelzáloghitel devizapiac hitelválság banki hitel hitelek hitelkiváltás hitelügyintézés személyi kölcsön vállalkozói hitel hitelközvetítés

süti beállítások módosítása