HTML

Hitel

Hitel információs oldal. Segít eligazodni a hitelek, finanszírozási lehetőségek, állami támogatások világában. Hírek, aktualitások.

Friss topikok

  • csaladterapia budapest: @TBALAZS: Egyetértek. Én is úgy vélem, hogy hosszabb távon sajnos nem zárható ki a további gyengül... (2009.03.15. 23:56) Fellélegezhetünk? - 290-et közelítette az euró
  • Hitel központ: Az alábbi honlapon is lehet találni erről még információkat. (2007.05.17. 09:00) Hitel iskola

Aegon Bank hitel akció

2009.04.02. 16:44 hiteles

Értékbecslési díj akció 2009

Az akció időtartama:

Az akcióban azok a kölcsönügyletek vesznek részt, amelyeknél az "Átvételi elismervényen" szereplő dátum (vagyis a hiánytalan dokumentumok benyújtásának időpontja) 2009. január 19. és 2009. december 31. közé esik (a határidő kezdő és utolsó napját egyaránt beleértve).

Igénybe vehető kedvezmények

    Életbiztosításhoz kapcsolódó akció

    Az adós számára a kölcsönfolyósítást követő első banki munkanapon visszautalja a bank a megfizetett teljes Értékbecslési díjat minden ingatlanra (30.000 Ft/ingatlan), amennyiben a kölcsönszerződés megkötésekor az Adós vagy az Adóstárs vagy a Kezes az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. által visszaigazolt újonnan kötött életbiztosítási ajánlattal rendelkezik az AEGON Magyarország Biztosító Zrt.-nél.

    Lakásbiztosításhoz kapcsolódó akció

    A megfizetett Értékbecslési díj felét (azaz 15.000 forintot) a bank a kölcsönfolyósítást követő első banki munkanapon visszautalja, azon a kölcsönügyletbe fedezetként bevont ingatlanok esetén, amelyre vonatkozóan a folyósítás feltételeként a bank javára szóló záradékkal ellátott, újonnan megtett lakásbiztosítási ajánlatot vagy korábban megkötött lakásbiztosítási szerződéssel rendelkezik az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt-nél.

    Magánnyugdíjpénztári tagsághoz kapcsolódó akció

    A megfizetett Értékbecslési díjból minden ingatlan vonatkozásában társaságunk a kölcsönfolyósítást követő első banki munkanapon 5.000 forintot visszautal, azon a kölcsönügyletbe fedezetként bevont ingatlanok esetén, ahol az Adósra vagy az Adóstársra vagy Kezesre vonatkozó magánnyugdíjpénztári tagsági jogviszonyt kezdeményez, és ezt az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpéntár a folyósításig visszaigazolja.

Az akció a kölcsönügyletbe fedezetként bevont legfeljebb két ingatlan esetén érvényesíthető, a további fedezetek tekintetében a mindenkor hatályos értékbecslési díj fizetendő.

komment

Címkék: bank hitel pénz lakáshitel jelzáloghitel banki hitel hitelek hitelügyintézés aegon hitel

süti beállítások módosítása