HTML

Hitel

Hitel információs oldal. Segít eligazodni a hitelek, finanszírozási lehetőségek, állami támogatások világában. Hírek, aktualitások.

Friss topikok

  • csaladterapia budapest: @TBALAZS: Egyetértek. Én is úgy vélem, hogy hosszabb távon sajnos nem zárható ki a további gyengül... (2009.03.15. 23:56) Fellélegezhetünk? - 290-et közelítette az euró
  • Hitel központ: Az alábbi honlapon is lehet találni erről még információkat. (2007.05.17. 09:00) Hitel iskola

Vállalkozói lakásépítési hitel

2009.03.30. 19:13 hiteles

Az OTP Bank évtizedes hagyományokra tekint vissza a lakáspiac valamennyi szereplőjének nyújtott pénzügyi szolgáltatások terén. Az állam által biztosított kamattámogatás segítségével kedvező feltételek mellett finanszírozhatja eladás vagy bérbeadás céljára lakásokat építő vállalkozását.

A hitelfelvétel célja lehet

  1. Magánszemély részére értékesítés céljára lakás(ok) építtetése, vagy
  2. bérbeadás céljára lakás/ok/ építtetése, amennyiben - önkormányzatok, közhasznú társaságok és lakásszövetkezetek kivételével - az építtető vállalja, hogy a kamattámogatás igénybevételével létrehozott bérlakást a vele tulajdonosi kapcsolatban vagy munkaviszonyban nem álló magánszemélyek részére legalább 20 évre bérbe adja vagy a bérbeadásra vállalt időszak alatt értékesíti, ill. ennek nem teljesülése esetén az igénybevett támogatást kamataival együtt visszafizeti.

Kinek ajánljuk?

Azon

  • jogi személyeknek,
  • jogi személyiség nélküli társaságoknak,
  • egyéni vállalkozóknak,

akik:

  • magánszemély részére értékesítés vagy bérbeadás céljára lakást építtetnek, és vállalják, hogy a lakást legalább 20 évig bérbe adják,
  • az OTP Banknál vezetnek bankszámlát és vállalják, hogy a lakások értékesítéséből származó bevételt (foglaló, vevői előleg, vételár) az OTP Banknál erre a célra megnyitott elkülönített zárolt bankszámlára fizettetik be.
  • kijelentik, hogy más hitelintézetnél ill. az OTP Bank más egységénél nem áll fenn a hitelkérelemben megjelölt célhoz kapcsolódóan hitelük.

 

komment

Címkék: bank hitel lakáshitel otp banki hitel hitelek hitelkiváltás hitelügyintézés hitelközvetítés

süti beállítások módosítása